Thursday, October 22, 2009

Sunday, October 11, 2009

MimPi kn Dia Lagi..wink*

aku mimpi dia lg..die pnt wt keje lps open house n majlis akak die..pastu die tertido kt ruang tamu umah nye..tetibe je aku ad kt citu n kejut kn dia suh msuk tido kt bilik die..die xnk then tny waktu ms tu.."da subuh ke" die tny aku..aku ckp "blom kot"..aku tny akak die,jwb~"da msuk subuh da" katenye..aku pn amik kaki die letak atas ribaan ku..tgn die aku pgg lembut..die trus terlena smula..then aku pn terjaga dr tido..dlm mimpi tu aku hairan sb,kn aku da blk umah,apsal lak ad kat umah die plak..teringin nk menginap kt cna agaknye..n rindu kt die..he3

sEr0n0knYe jUmPe pApA...

sepuluh haribulan sepuluh,tahun dua ribu sembilan..open house..aku kuar umah jam 12:07pm n amik putra LRT p kl central..pastu naik ktm jam 12:55pm..smp kt rawang kne tukar tren lak..nasib baik aku tny org psl destinasi aku..lau x,da sesat da..1st time la kate kn p jaoh cmtu..jam 2:25pm br KTM tu nk gerak-hmpr 30minit aku tggu..smp kt kkb jam 3:07pm..fuhh..jaoh nye pjlnn ku..die dtg amik..alahai cute nye die ngn spek br die..he3..malu2..senyum2 kucing lak kitorg..hu3..smp umh die,aku p salam ngn bakal mak mertua aku dlu (cute jgk wlao da byk umo)..pastu br aku salam ngn sedara mara,kakak2, n tetamu nye..pastu aku mkn nc impit ngn rendang daging..sdap jgk rendang tu..then br aku p solat zohor..aku p jmp bakal kak ipar aku yg ngah sibuk d solek kn~utk majlis merisik n b'tunang skali..dorg mntk tlg amik kn gmbr utk smpnn nye..ape lg,aku pn mntk la jgk izin nk amik gmbr ngn die skali utk smpnn dlm hp aku..dpendek kn cite..aku tlg potong nc impit kt dapur smbl gurao2 ngn adk n abg die yg msh bujang (sape2 yg single ley kctao aku yer,nk recommend kn,he3)..buah hati aku plak ngah bz mlayan tetamu n anak buah kt living room..lps asar,adk ajak p jln2 ngn buah hati aku..kitorg jln2 round kmpg..smua org nmpk buah hati aku da punyai aku..pas ni xd la gurls kac0 die daa,he3..sembg2 smbl bjalan..smp kt taman,lalu kt rumput yg kurang pjg..ms tu aku pkai sandal comel (warna putih)..hmpr tenggelam jari2 kaki aku pastu die lak gentleman pgg tgn aku cm princess..ha3..(aku xmintak pn,hu2)..semua dak2 kt citu tgk n sorak lg..malu aku cket,he3..blk tu aku mkn laksa cket,wt alas perut utk mlm tu..lps isyak,aku dsuap kn ngn kek (gne sudu yer)~hadiah dr tunang bakal kak ipar aku.tahniah kak..(",)..pastu bsalaman ngn kakak2 n mak die (yg cute tu-puji ikhlas ni tao)..die anta aku kt KTM..nsb baik ad tiket lg coz area citu kurang org gne ktm,service akn off awal..kul 9:09pm aku nek KTM..smp kt rawang kne tukar tren n tggu lame gk..kul 10:09pm br gerak ke kl central..kul 10:55pm aku nek putra LRT..smp umah kul 11:25pm..1st time kuar sorg n blk lewat cmni..walao ape pn aku hepi sgt dpt jmp fmly die especially buah hati aku la..he3..~korg jgn tiru aku kuar sorg utk pjlnn jaoh smp blk lewat mlm cmtu yer,nnt parent korg risao.. ;-)

Friday, September 25, 2009

LOVE is BACK...

if no more care means no more papa n mama so no more love in my life..But actually he's not disappear,he only took time to think about our future with accidently missing contact line..neway,he's back now..i'm very glade to see him again..i don't know how happy i am..can't describe it wid words..hehehe..happy...!!!

Thursday, September 24, 2009

wHateVeR happEn,LiFe mUst go oN..

Seperti kata my bro, whatever happen life must go on..i will happy when i see they r happy..yes, my heart said de truth..love is still love till i die..love towards Allah n de Messengers, family, frenz, n special in heart..

sErOn0k nYe...

1 day one gurl went to meet one elder boy wid his fren..she was spended to eat chicken mcDeluxe plus coke lite and french fries..they were spending not more than two hours to share story n borak2..hehe..but dat limited time makes her happy...seronok nyer......!! -my bro

Wednesday, September 23, 2009

rAyA 2.0.0.9

...2nd raya...
...1st raya...
...de day before raya...